در پخت این غذا عموما از موادی مثل گوشت گوسفندی (میتواند از قسمت ران، قلوهگاه، سردست و دنده باشد)، قلم گوسفندی، شش یا همان جگر سفید، دنبه، پیاز، نعناع، خلال بادام، مغز گردو، کشک، روغن، ادویههایی مثل نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه، هل، چوب دارچین و میخک استفاده میشود. برای پخت این غذای خوشمزه چندین روش وجود دارد. در روش اصلی که روش رستورانها برای طبخ است، ابتدا جگر سفید و گوشت پرچرب گوسفندی را همراه با پیاز، سیر، برگ بو و کمی فلفل سیاه و زردچوبه برای سه تا چهار ساعت بر روی شعله کم میگذارند تا خوب بپزد. بعد از این که پخت، گوشت را از استخوانها جدا میکنند. جگر سفید را نیز به همراه دنبه چرخ کرده و با کمی روغن تفت میدهند.
گوشتهایی که از استخوان جدا شده بود را با برگ نعناع تازه و کمی زعفران و نمک چرخ میکنند تا یک بافت خمیری پیدا کند. کفگیر مخصوص را با چربی آبگوشت چرب کرده و مقداری دارچین روی کفگیر میزنند و یک مشت گوشت را روی کفگیر پهن میکنند. سپس آن را روی حرارت میگذارند تا بریان شود.
نان را نیز با چربی آبگوشت چرب کرده و سپس گوشت بریان شده را روی آن قرار داده و با گردو و خلال بادام تزئینش میکنند. در کنار آن جگر سفید سرخشده، میگذارند. در کنار این غذا معمولا از نان خشک تریت شده در آب گوشت استفاده میشود که معمولا به آن کشک و دارچین نیز افزوده میشود.
در روش دیگر طبخ بریون، ابتدا در یک قابلمه آب میریزند تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، شش و پیاز را به آن اضافه کرده و میگذارند تا بپزد. پس از آنکه شش پخت آن را چرخ میکنند. یک پیاز دیگر را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت میدهند تا رنگ آن طلایی شود. بعد از آن که پیاز طلایی شد به آن گوشت چرخکرده اضافه کرده و تفت میدهند، سپس ششهایی را که قبلتر چرخ کرده بودند را به محتویات اضافه میکنند. ادویههایی مثل دارچین و فلفل سیاه ریخته و باز هم کمی تفت میدهند. در آخر روی مواد کمی زعفران دمکرده میریزند و پس از آنکه مواد به طور کامل سرخ شد، آن را روی نان گذاشته و با دورچین نارنج، پیاز و سبزی سرو میکنند.